Medarbejderfoto

Ring 2986 3058 og få gratis sparring!
Medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv.
Vis dette til kunderne og investér i en medarbejderfotografering, der afspejler samme høje kvalitet som jeres varer og ydelser.

Din virksomheds hjemmeside bliver utvivlsomt flottere og mere indbydende med en professionel medarbejderfotografering.
Vis de personer, som dine kunder kommunikerer med. Det øger troværdigheden, det giver virksomheden noget personlighed og ikke mindst giver det et meget bedre helhedsindtryk for jeres kunder.

Ved en medarbejderfotografering er jeres muligheder mange. Både hvordan billederne skal tages og hvordan det færdige resultat skal være.
Billederne kan leveres i alle beskæringer. Ansigt. Overkrop. Hele kroppen.
Medarbejderfotografierne kan leveres fritlagt uden baggrund, med farvet baggrund eller lagt på en ny baggrund, fx et uskarpt kontorlandskab.
Og det skal være nemt for jer. Medarbejderfotografering sker derfor i jeres virksomhed.

Levering ved en medarbejderfotografering sker efter dine ønsker og budget, hvor billedbehandlingen kan være mere eller mindre detaljeret. Og kan en af dine medarbejdere selv klare billedbehandlingen kan I spare penge og få udleveret råmaterialet og selv redigere.

Tid er også penge: Udvælgelsen sker hurtigt på stedet via en wifi-forbundet tablet, hvor medarbejderen med det samme kan se udvalget af billederne i stor størrelse. Det sparer både jer og fotografen for efterfølgende kommunikation. Kontakt fotograf Søren Nellemann på tlf. 2986 3058 eller på mail@facefoto.dk og få et tilbud på jeres medarbejderfotografering!

Det færdige resultat er naturligvis af høj kvalitet. I både høj og lav opløsning så medarbejderfotografierne er lige til at sætte på visitkortet, på hjemmesiden eller er klar til storprint.

000

medarbejdere

”Tak for rigtig godt samarbejde – det fungerede bare. Du var meget fleksibel med mødetider, og da vi er en virksomhed der kører 24/7 har det været dejligt at vi kunne arrangere på de tidspunkter af døgnet som passede virksomheden bedst. Vi kan kun anbefale andre virksomheder at hyre Søren Nellemann som fotograf”.

– Palsgaard A/S, Juelsminde

000

medarbejdere

Se et udvalg af kundecases herunder

kontakt

RING ELLER SKRIV OG FORTÆL OM DIT PROJEKT

FACEFOTO – hjælper dansk erhvervsliv med visuel profilering.
Siden 2001.

FACEFOTO

FOTOGRAF SØREN NELLEMANN
KLAKRINGVEJ 40
DK-7130 JUELSMINDE

M: MAIL@FACEFOTO.DK

T: 2986 3058

kontakt