Dronefotografering og Dronevideo

Ring 2986 3058 og få gratis sparring!
Skil dig ud fra mængden. Dronefotografering og dronevideo giver et fantastisk nyt perspektiv på din virksomhed.

Droneoptagelser med dronefotografering og dronevideo giver et fantastisk nyt perspektiv på kendte omgivelser. Her har du virkelig mulighed for at adskille dig fra konkurrenterne. Marketing har altid været et spørgsmål om at være nyskabende. Det nyeste og det der “fanger øjet” hos kunderne vinder over de kendte metoder. Se droneoptagelser og dronevideo som et supplement til dine eksisterende marketingstrategi – og væk opsigt!

Det er selvfølgelig vigtigt at din leverandør af droneoptagelser er et godt match med netop din virksomhed.
Du ønsker ikke kun en leverandør, der har et godt greb om alt det nødvendige udstyr, men også en som kender de juridiske rammer og har en grundig forståelse af din branche og projekt. Det får du med den ekspertise og viden som jeg har opbygget igennem flere år. Ring 2986 3058 og få gratis sparring til dit droneprojekt!

Dronefotografering og dronevideo behøver ikke at være dyrt. Jeg kan naturligvis klare al planlægning og produktion men afhængig af dine ønsker og økonomi kan du fx selv laver aftaler med evt. nødvendige statister, udarbejde drejebog m.m. Selvfølgelig i dialog med mig.
Foretrækker du at koncentrere dig om din egen forretning kan du trygt overlade alt til mig.

Der er mange lovmæssige regler der skal overholdes ved en dronefotografering og optagelse af dronefilm. Det er nødvendigt for alles sikkerhed.
Jeg har flere års erfaring og sørger naturligvis for alle nødvendige tilladelser fra myndighederne, hvis opgaven kræver det.

kontakt

RING ELLER SKRIV OG FORTÆL OM DIT PROJEKT

FACEFOTO – hjælper dansk erhvervsliv med visuel profilering.
Siden 2001.

FACEFOTO

FOTOGRAF SØREN NELLEMANN
KLAKRINGVEJ 40
DK-7130 JUELSMINDE

M: MAIL@FACEFOTO.DK

T: 2986 3058

kontakt