FACEFOTO | Visuel profilering til dansk erhvervsliv - Tlf. 2986 3058

Dronefotografering

Dronefotografering | Dronevideo

FACEFOTO tilbyder droneoptagelser – både stillbilleder og video. Fotograf Søren Nellemann er certificeret dronepilot med tilladelse til at flyve i bymæssig bebyggelse.

Dronefotografering giver et fantastisk nyt perspektiv på kendte omgivelser. Uanset om det er virksomhedens domicil eller din private sommer- eller helårsbolig. Billeder fra luften er bare mere opsigtsvækkende.

Ring på tlf. 2986 3058 for en nærmere snak om dronefotografering og dronevideo.

Privatkunde?  – læs mere her >

Kundecases

 

Juelsminde Run

Til det årlige motionsløb bad arrangørerne FACEFOTO om at lave en film med droneoptagelser for at vise løbet på en ny måde. Både som tilbageblik men også til fremtidig promovering af begivenheden.

LANG VERSION

KORT VERSION

 

Stouby og Omegns Lokalråd

Til et reklamefremstød for byen med naturskønne områder mellem Vejle og Juelminde, har FACEFOTO filmet denne dronefilm. Se bl.a. optagelser fra Rosenvold Slot, Rosenvold Strand Camping, Hotel Vejlefjord og Træskohage Fyr.

LANG VERSION

 

Hedensted Kommune

Til en messe i Juelsminde har FACEFOTO fotograferet den flotte havneby med udsigt til hele halvøen.

Billedet, der er sat sammen af 20 enkeltfotografier, er et godt udtryk for de nye spændende visualiseringsmuligheder med dronefotografering.

 

Lejerbo | Grejsdal Åpark

FACEFOTO har haft fornøjelsen af at lave to dronefilm i forbindelse med et nyt spændende byggeri i Grejsdalen ved Vejle, der var klar til indflytning 1. november 2017.

LANG VERSION

KORT VERSION

 

Hedensted Kommune | RUM Arkitekter

FACEFOTO har været i luften over Hedensted i forbindelse med udstykningen ved Lille Dalby Bakker.

Ud fra de originale optagelser har RUM Arkitekter lavet en visualisering af det naturskønne område, som det vil se ud når det store projekt er færdigt.

Lillehammer  :  Marts 2019

 

Juelsminde  :  Vinter 2018

 

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →