FACEFOTO | Visuel profilering til dansk erhvervsliv - Tlf. 2986 3058

Bryllupsfotografering – billedbehandling

Bryllupsfotografering – Billedbehandling

Billedbehandling er en omfattende og vigtig del af det kreative arbejde i forbindelse med min fotografering.

Når jeg tager selve billedet, fotograferer jeg det gerne neutralt, hvor jeg efterfølgende på computer kan tilføje ekstra lys, farve, kontrast m.m. Jeg sikrer mig under optagelsen, at der ikke er vigtige detaljer, der ‘forsvinder’ i de mest lyse områder; hvis det er nødvendigt kan man senere gøre et område lysere, mens det ikke uden ekstra arbejde med billedmanipulation er muligt at genskabe detaljer, som ikke er tilstede i det oprindelige, uredigerede fotografi.

Det enkelte fotografi bliver efter optagelsen gennemarbejdet på computer, så det færdige resultat kombinerer jeres ønsker med min personlige visuelle stil og udtryk.

Min billedbehandling er opdelt i tre kategorier: A, B og C. I kan læse mere om kategorierne herunder.

Billedbehandling A

Detaljeret korrektion af lys, kontrast og farver, hvor de enkelte dele af billedet gennemgås hver for sig. I eksemplet herunder har gommens røde jakke fået mere lys og kontrast end fx trappegelænderen, og dette er sket ved at disse dele er blevet redigeret hver for sig.

Eventuel beskæring og ændring fra farve til sort/hvid (et eller flere fotografier).
Tidsforbrug fra ca. 30 min. op til 1-2 timer pr. fotografi.

Minutiøst håndværk og den mest omfattende billedbehandling – gælder for 5 stk. bryllupsportrætter i størrelsen 10×15 / 15×21 cm ved valg af PREMIUM under priser.

Retouchering. Alle former for elektronisk manipulation efter behov og ønsker. Se eksempel nedenfor hvor bl.a. røgalarm og stikkontakt er fjernet.

Billedbehandling B

Stadig håndværk men billedbehandlingen er knap så detaljeret som ved kategori A – gælder for 10 stk. bryllupsportrætter i størrelsen 10×15 / 15×21 cm ved valg af PREMIUM under ‘priser’.

De enkelte områder i billedet behandles også her individuelt med justering af lys, farve, kontrast m.m. men tidsmæssigt varer billedbehandlingen ikke så lang tid som kategori A.

I eksemplet herunder er brudebuketten fx blevet gjort lysere i de mørkeste områder, så hele buketten fremhæves.

Der laves ingen retouchering eller billedmanipulation.

Eventuel beskæring og ændring fra farve til sort/hvid (et eller flere fotografier).
Tidsforbrug ca. 8-20 minutter pr. fotografi.

Billedbehandling C

Alle de rå billedfiler redigeres på én gang med en generel justering af lys, kontrast og farve, inden I får dem at se. Dette sikrer en tilfredsstillende kvalitet på samtlige billeder, hvis I vælger at købe en dvd med alle billeder, der bliver taget i løbet af dagen (dvd følger altid med ved valg af BUDGET – læs mere info under priser).

I modsætning til kategori A og B behandles hele billedfladen her på én gang.

Er der flere billeder der minder om hinanden i forhold til den krævede billedbehandling, vil disse blive redigeret i ‘bundter’. Dette er specielt gældende ved aflevering af store antal billedfiler.

Ingen beskæring.
Tidsforbrug ca. 1-2 minutter pr. fotografi.

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →