FACEFOTO | Visuel profilering til dansk erhvervsliv - Tlf. 2986 3058

Bryllupsfotografering

Søger du en bryllupsfotograf i Jylland eller på Fyn?

Bryllupsfotograf Søren Nellemann tilbyder professionel bryllupsfotografering i Jylland og på Fyn.

Jeg påtager mig gerne opgaven at fotografere ved jeres bryllup, og mine mange års erfaring garanterer, at I får godt resultat. Både med flotte, udtryksfulde bryllupsportrætter og med stemningsmættede billeder i reportagestil fra bryllupsdagen.

Jeres egne ønsker og konkrete idéer til bryllupsfotograferingen er velkomne, og min rolige fremtoning og grundighed betyder, at I hurtigt vil få tillid til, at jeg kan løse opgaven.

En tillid, der er afgørende for jeres personlige nærvær, der blandt andet skal komme til udtryk i bryllupsportrætterne.

Mine bryllupsportrætter er enkle og stilrene, hvor der også er fokus på detaljerne i nærbilleder. Jeg klarer både kreative portrætter og de mere traditionelle – og billederne fremstår naturlige, personlige og visuelt velfungerende.

Fotograferingen i løbet af dagen forløber uden at gæsterne lægger mærke til mig. Jeg har situationsfornemmelse, arbejder diskret og er god til at fange fine øjeblikke, der viser jeres og gæsternes humør, samtaler, udtryk og bevægelser.

Samlet vil de bryllupsbilleder I får leveret være af både fotografisk og håndværksmæssig høj kvalitet.

Bryllupsfotografering er ikke kun at ‘trykke på udløseren’.

Inden jeres bryllup vil jeg meget gerne invitere jer til et møde, hvor vi kan hilse på hinanden og snakke mere detaljeret om fotograferingen – og fra jeres første henvendelse til I har modtaget de færdige bryllupsbilleder, kan I forvente en god og kvik kommunikation med hurtige tilbagemeldinger på jeres spørgsmål.

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →